Tjänster

Botox och fillers

Ida Forsberg-Thorell heter jag, är 41 år och legitimerad sjuksköterska sedan 10 år tillbaka. Efter att ha jobbat många år som sjuksköterska, främst inom den palliativa vården, bestämde jag 2018 mig för att starta upp mitt företag, Klinik40. Det är det bästa jag gjort och jag älskar verkligen mitt arbete!

Jag är självklart certifierad inom både botox och fillers och har gått såväl grund- som avancerade kurser. Jag har en läkare kopplad till mig som jag lätt kan få tag på om jag skulle behöva fråga honom om något.

Fillers

Märken jag använder just nu i min verksamhet är Revolax, en filler som finns i fler olika tjocklekar. En för fina linjer, en för läppar och ifyllnad av mindre rynkor samt en för grövre rynkor samt käklinjer och kinder. Jag tycker att Revolaxen är lätt och smidig att jobba med. Önskas någon annan sort på fillers kan jag givetvis beställa hem till dig.

Botox

Botoxmärket jag använder heter Bocouture och är ett märke jag med tiden märkt har längre hållbarhet i huden samt är mycket lätt att jobba med.


  • Mitt mål är alltid att få en nöjd kund och ser kundvård som ett naturligt inslag i verksamheten.
  • Du får alltid en uppföljning dagarna efter behandlingen för att höra så allt känns bra.
  • För mig är varje kund unik och tillsammans skapar vi en förändring som självklart utgår ifrån dina önskemål.

Varmt välkomna!

Kontakt- och bokningsinfo

Boka din tid nu!

013-31 00 10
Boka online »