Tjänster

Fillers och botox

Fillers ”Stylage”

Stylage är ett kroppseget ämne som består av hyalyronsyra. Det innehåller inga animaliska produkter och är en väl beprövad produkt som funnits och utvecklats under många och används över hela världen.

Behandlingen startar med en konsultation.

Denna är kostnadsfri och om du vill utför behandlingen direkt i samband med konsultationen så finns det tid avsett för detta.

Hur går behandlingen till?

Först bedöms området som ska behandlas, i samråd med kunden. Sedan appliceras bedövningssalva där stylagen ska injiceras, samt desinficeras med en alsolspritsliknande lösning som gör att bakterierna försvinner. Materialet injiceras under huden subkutant där vecket/rynkan finns som vi vill släta ut.

Vid läppförstoring så är det din önskan tillsammans med mina tips som gör att vi kommer fram till hur mycket vi ska fylla på dina läppar. Du har hela tiden under behandlingen möjlighet att titta i din egen spegel och följa hela händelseförloppet, allt för att det ska bli som du vill.När det geléliknande materialet sprutas in under huden så lyfts rynkan/vecket av volymen och slätas ut. Vid djupare veck kan det dock behövas flera behandlingar.

Efter behandling

Små röda prickar kan uppkomma direkt efter behandlingen där nålen stuckits in. Det kan även svullna lätt, men behöver inte göra det. Svullnaden är mycket individuell. Ibland kan ett litet blodkärl gå sönder under huden vid injektionen, detta är inget farligt men blåmärken kan då uppstå. Det går bra att täcka över dessa redan nästa dag och de försvinner av sig självt inom någon vecka. Första dygnet efter behandlingen ska du inte basta eller träna kondition.

Mängd

Vid mindre rynkor och veck så räcker det vanligtvis med ca 1 ml per område. Om det är djupare vek krävs det mer mängd samt fler behandlingar.

Hållbarhet

Hållbarheten är ytterst individuell men materialet stannar i kroppen i ca 9-12 månader. Saker som kan påskynda nedbrytningen av materialet något är rökning samt träning på elitnivå. Det bästa är att när du känner/märker att det börjar avta redan då boka tid för en ny behandling. Då håller vi rynkorna borta än längre samt hindrar dem från att återkomma.

Läs gärna mer om fillersbehandlingar på stylage.se

Botoxbehandling

Botoxbehandling tar c:a 45 min.
Botulinumtoxin injiceras mot rynkor och fina linjer och är även känt som ”botox” eller botulinumtoxin typ A.

En injektionsbehandling som blockerar den nervsignal som gör att en muskel dras samman. Resultatet är att linjer och rynkor som skapats på grund av ansiktsrörelser tex att man ler, kisar eller rynkar pannan, mjukas upp och blir mindre synliga. Man kan även höja ögonbryn och därmed få upp trötta ögonlock för ett yngre och piggare utseende.

Vad kostar det?

Fillersbehandling "Stylage"

Konsultation (pris dras av vid behandling)
150;–
Filler 1 ml
2800;–

Botoxbehandling

Botox, 1 område
2700;-
Botox, tilläggsområde
500;-
Kontakt- och bokningsinfo

Bokning & information

Susanna Ek kommer 1 gång per månad för att göra fillers- och botoxbehandlingar.
Följ oss på facebook för kommande tider eller ring direkt för bokning, tel: 013-31 00 10!

För mer information om Fillers, kontakta Susanna Ek 0705720704

Kommande besök