Öronhåltagning är ett medicinskt ingrepp och därför finns det all anledning att göra det riktigt. Blomdahl Medical Ear Piercing är utvecklat utifrån medicinska aspekter, med modern teknik och säkra material.

Med Blomdahl Medical Ear Piercing tar öronhåltagning ett stort steg framåt – öronhåltagning på ett säkrare sätt.

Bästa läkningen

Håltagningsörhängena i Blomdahl Medical Ear Piercing är inte bara vackra smycken – de är också utformade för att hålet skall läka på bästa sätt. De skiljer sig från ”vanliga” örhängen på följande punkter:

  • Endast medicinska och hudvänliga material används. Därmed minimeras risken för allergiproblem.
  • De är mycket små och lätta. Medical Plastic håltagningsörhängen väger bara 1/5 av de traditionella håltagningsörhängena i stål.
  • Låset sitter alltid längst ut på örhänget. Därmed kommer luft till det nytagna hålet, vilket är viktigt för en bra läkning.
  • Låset kapslar in örhängets vassa spets så att inte spetsen irriterar eller skadar huden.
  • Örhänget är lite tjockare än vanliga örhängen. Det minskar risken för att det känsliga nytagna hålet skadas vid byte till andra örhängen efter läkningsperioden.
  • Örhänget finns i två längder.

Näshåltagning

Näshåltagning är, precis som all annan piercing, ett medicinskt ingrepp. Därför finns det all anledning att se till att det görs riktigt. Blomdahl Medical Nose Piercing är utvecklat utifrån medicinska aspekter, med samma moderna teknologi och säkra material som används i Blomdahl Medical Ear Piercing.

Sterila, inkapslade engångskassetter, som innehåller ett näshåltagnings-smycke, gör näshåltagningen både enklare och mer hygienisk.

Skötselråd

När du har tagit hål med Blomdahl Medical Ear/Nose Piercing skall du alltid få ett skriftligt skötselråd som Blomdahl har tagit fram tillsammans med sina medicinska rådgivare. De tre nyckelorden för problemfri läkning är RENT, TORRT & LUFTIGT.

Läs mer på www.sv.blomdahl.com

Kontakt- och bokningsinfo

Boka din tid nu!

013-31 00 10
Boka online »